Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Hilversum

BBQ bestellen Hilversum

Lunch bestellen Hilversum

Brunch bestellen Hilversum

Stamppot bestellen Hilversum

Gourmetten bestellen Hilversum

Hapjes bestellen Hilversum

High Tea bestellen Hilversum

Tapas bestellen Hilversum

Italiaans bestellen Hilversum

Grieks bestellen Hilversum

Desserts bestellen Hilversum

Walking dinner Hilversum

Food truck Hilversum

Snackwagen Hilversum

Borrel bestellen Hilversum

Live Cooking Hilversum

In Hilversum, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Hilversum, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.