FAJÉ catering & events

Bent u woonachtig in Hilversum, Wijdemeren, Loosdrecht, Huizen, Naarden, Laren en Blaricum. Geen probleem, wij leveren in 't Gooi en Omstreken maar ook daarbuiten.

Vanuit ons nieuwe pand in Hilversum verzorgen wij ontbijt, lunch, luxe borrelhappen, buffetten en barbecues voor particulieren en bedrijven.

FAJÉ catering & events is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Catering & Party Service. Wij verzorgen regelmatig complete evenementen zoals; openingen, presentaties, bruiloften, jubileum op het werk, receptie, product presentatie etc.

Bestellen

Bestel snel en gemakkelijk online uw catering of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zodra wij de bestelling binnen hebben nemen we contact met u op om de bestelling te bespreken. Op de gewenste datum en locatie komen wij het bezorgen. In overleg komen we alle vuile materialen weer ophalen en doen wij de afwas.

FAJÉ catering & events is gevestigd in Hilversum en levert  zowel aan particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel happen maar ook voor heerlijke koude en warme buffetten.

FAJÉ catering & events denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement, wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Denk aan het regelen van een tent, geluid & licht, entertainment, meubilair en aankleding.

Alles volgens uw ideeën en wensen!

Catering bestellen bij FAJÉ catering & events

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel direct online. Heeft u specifieke wensen, "Stel een vraag" of klik op "Offerte aanvragen".

SluitenAkkoord