Borrel bestellen Hilversum

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Hilversum

Wilt u voor uw borrel in Hilversum alles zelf regelen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Op welke manier? Via onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven beschikbaar staan. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Uiteraard, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Hilversum

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw favorieten kiezen. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Hilversum te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. U heeft de keuze uit gerechten van over de hele wereld. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Hilversum. In Hilversum biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Hilversum nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Hilversum bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Hilversum een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Hilversum. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Hilversum is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Hilversum leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Hilversum een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Hilversum een passende keuze|dan is gourmetten in Hilversum een geschikte optie|dan past gourmetten in Hilversum goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Hilversum een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. De catering in Hilversum is ook een goede optie voor de lunch. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor uw familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Hilversum.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Hilversum bezorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Verder worden worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Hygiëne is voor ons van groot belang en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.